Vynckier onderdelen

Vynckier zekeringkast componenten bestel je eenvoudig en snel bij Elektramat. Ben je op zoek naar een automaat, differentieelschakelaar, teleruptor of energieteller? Op deze pagina vind je een overzicht van alle Vynckier componenten. Altijd voor een scherpe prijs en binnen 24 uur verzonden.
Pagina
Pagina

Vynckier componenten

Het assortiment van Vynckier zekeringkast componenten bestaat uit een uitgebreid aanbod aan automaten en differentieelschakelaars. Daarnaast vind je ook producten als een hulpcontact, teleruptor, vermogenscontactor, schakelklok en energieteller terug in hun assortiment. De Vynckier componenten zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Er zit dan ook altijd 2 jaar garantie op.

Vynckier automaat

Een automaat beschermt tegen overbelasting en zorgt voor de stroomverdeling binnen de zekeringkast. De automaten van Vynckier zijn verkrijgbaar in verschillende maximum amperages. Bij stroomkringen voor normale stopcontacten of verlichting wordt doorgaans een automaat van 16A of 20A gebruikt. Naast het maximum amperage, is het ook van belang om te kijken naar het aantal polen. Zo heb je 2-polige, 3-polige en 4-polige automaten.

Vynckier differentieelschakelaar

Een differentieelschakelaar beschermt tegen elektrocutie. Wanneer er door dit component verliesstroom opgemerkt wordt, zal de spanning automatisch onderbroken worden. Het is dus een belangrijk onderdeel van je zekeringkast. Er zijn verschillende uitvoeringen. De hoofddifferentieelschakelaar (300mA) komt in het begin van de elektrische installatie en kan de spanning van de gehele zekeringkast onderbreken. Daarnaast heb je een gevoelige differentieelschakelaar (30mA). Deze plaats je aan het begin van de kring voor vochtige ruimtes. Vynckier biedt ten slotte ook differentieelschakelaars met 10mA en 100mA.

Over Vynckier

ABB-Vynckier is al jarenlang actief binnen de elektrotechnische branche. Met vestigingen in meer dan 100 landen en meer dan 100.000 werknemers, zijn zij een grote speler binnen de sector. De Vynckier zekeringkast componenten staan voor kwaliteit. Bij Elektramat krijg je dan ook standaard 2 jaar garantie op alle Vynckier componenten.

Bestel eenvoudig bij Elektramat

Al je Vynckier componenten bestel je online bij Elektramat. We zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Verzending binnen 24 uur
  • Producten voor een scherpe prijs
  • Deskundig advies op maat
  • Elektramat is specialist in elektromaterialen
  • Minimaal 2 jaar garantie op alle producten

Heb je vragen over Vynckier zekeringkast componenten? Onze specialisten helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch contacteren via 011 98 84 42 of stuur een e-mail naar [email protected].

Zekeringkast samenstellen

Gebruik onze handige zekeringkast generator. Hiermee kun je digitaal je Vynckier componenten en zekeringkast samenstellen. We zetten deze kast vervolgens kosteloos voor je in elkaar. Je betaalt dus alleen voor de door jou gekozen producten.