Kopp

Schakelmateriaal van Kopp is een hoogwaardige en betrouwbare keuze voor elke elektrische installatie. Met een brede selectie van schakelmateriaal biedt Kopp de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften. Binnen ons assortiment vind je Kopp Nautic, ProAQA en Standard opbouw. 

Selecteer een categorie


Stijlvol design

Schakelmateriaal van het merk Kopp heeft een moderne, eigentijdse uitstraling, gemaakt van duurzame materialen. Kopp biedt een breed scala aan designs die passen bij elke interieurstijl. Of je nu houdt van klassiek en elegant of toch liever een moderne uitstraling wilt, Kopp heeft voor ieder wat wils.  

Eenvoudige installatie

Het installeren van schakelmateriaal kan soms tijdrovend zijn, vooral als je niet veel ervaring hebt. Kopp begrijpt dit en heeft ervoor gezorgd dat hun producten eenvoudig te installeren zijn. Dankzij hun slimme ontwerpen en gebruiksvriendelijke instructies, kun je snel en gemakkelijk aan de slag. 

Populaire Kopp schakelmateriaal

Binnen ons assortiment van Kopp zien we een aantal hardlopers die erg populair zijn. Dit zijn de volgende categorieën:

Hulp nodig bij het uitzoeken van Kopp schakelmateriaal?
Neem dan gerust contact met ons op door een chatgesprek te starten. Wij zijn ook telefonisch of per mail te bereiken, via 011 98 84 42 en [email protected]