Legrand

Legrand maakt gebruik van zekeringkasten met doorzichtige en niet doorzichtige deuren. De zekeringkasten van Legrand zijn voorzien van de Cebec markering en zijn conform A.R.E.I. art. 248. De weerbestendige versies van Legrand-zekeringkasten zijn voorzien van een IP66 beschermingsgraad.


Legrand zekeringkasten

Legrand heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. De zekeringkasten worden zorgvuldig en met toewijding in elkaar gezet. Schneider zekeringkasten zijn samen te stellen met minimaal 13 modules en maximaal met 72 modules. De standaard zekeringkasten van Legrand zijn voor residentiële en tertiaire toepassingen.

Een zekeringkast van Legrand samenstellen

Wil je jouw zekeringkast zelf samenstellen? Doe dit dan eenvoudig met de zekeringkast generator. Je kunt hier kiezen voor het aantal fasen van de zekeringkast en de afmeting. Je kunt eventueel nog veranderen van merk.

Vul de kast daarna met de zekeringkast onderdelen die je wenst. Deze worden automatisch in de zekeringkast geplaatst. Als je ze op een andere positie wilt hebben, dan versleep je deze eenvoudig in de “Eigen indeling”-modus.

Het voordeel van de generator is dat je ziet of er vereiste onderdelen ontbreken. Je kunt deze dan eenvoudig alsnog toevoegen.

Legrand

Heb je nog vragen over Legrand zekeringkasten? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Je kan een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 011 98 84 42.