Adapter

Een wifi adapter biedt flexibiliteit van zowel bedrade als draadloze verbindingen. Dit kan handig zijn in gebouwen waar het draadloze signaal van de router niet alle gebieden bereikt. In ons assortiment hebben we Powerline adapters die je eenvoudig in het gewenste stopcontact plaatst. 


Powerline adapters: een netwerk zonder kabels

Een Powerline adapter is de ideale oplossing voor wanneer je graag een bekabeld netwerk wil aanleggen, maar dan zonder kabels. De Powerline adapter plaats je heel eenvoudig in het stopcontact. Elektramat heeft een breed assortiment Powerline adapters, keuze uit verschillende merken zoals TP-link en D-link.

Een snelle installatie

De Powerline starterset bestaat uit twee adapters. Eén die in het stopcontact bij de router wordt geplaatst en de andere die in het stopcontact bij het apparaat dat verbinding nodig heeft wordt geplaatst. De eerste adapter wordt verbonden met de router via een korte ethernetkabel en stuurt vervolgens het internetverkeer via het elektrische circuit van het gebouw. De tweede ontvangt dit signaal en biedt één of meerdere ethernetpoorten voor bedrade verbinding en vaak ook een wifi toegangspunt voor draadloze verbindingen. En dat allemaal zonder kabels! Wil je het netwerk verder uitbreiden? Dan kan dat heel eenvoudig door een losse Powerline adapter te kopen. 

Adapters kopen bij Elektramat

Heb je de ideale Powerline adapter gevonden? Deze bestel je eenvoudig online bij Elektramat. Naast onze scherpe prijzen profiteer je van een snelle levertijd. 

Vragen over adapters? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 011 98 84 42, mailen naar [email protected] of door gebruik te maken van onze live chat.