Afdekplaat

Ben je op zoek naar afdekplaten om jouw schakelmateriaal compleet te maken? In ons assortiment vind je onder andere Niko afdekplaten. De afdekplaten zijn daarnaast ook verkrijgbaar van Legrand en Bticino. Vind hieronder de afdekplaat die aansluit bij jouw stijl.

Pagina
Pagina

Wat is een afdekplaat?

Een afdekplaat is een onmisbaar onderdeel van schakelmateriaal. Je kan het zien als de finishing touch. Het is de rand die je om de schakelaar of het stopcontact ziet, om het geheel netjes af te werken. Daarnaast zorgt een afdekplaat voor extra veiligheid. Er zullen geen draden meer zichtbaar zijn en hierdoor is alle elektra goed afgeschermd.

Welk soort afdekplaat kies je?

Het type afdekplaat wat je kiest is geheel afhankelijk van jouw interieur en welk schakelmateriaal je hier bij vindt passen. Je kan kiezen uit verschillende materialen en verschillende kleuren afdekplaten.

Kies bijvoorbeeld voor een zwarte afdekplaat als je zwart schakelmateriaal hebt. Je kan ook kiezen voor een andere kleur. Zo ontstaan er heel veel combinaties die je kunt maken. Hiernaast kan je ook kiezen voor een enkelvoudige of meervoudige afdekplaat. Dit is afhankelijk van het aantal schakelelementen dat je bij elkaar plaatst. De meeste zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren. Je kijkt hier best van te voren goed naar.

Een zwarte afdekplaat

Er zijn steeds meer kleuren schakelmateriaal verkrijgbaar. Een populaire kleur op het gebied van schakelmateriaal is zwart. Daar hoort natuurlijk ook een zwarte afdekplaat bij. De zwarte afdekplaat is ook te combineren met andere kleuren schakelmateriaal. Zo zorg je voor een originele uitstraling.

Heb je vragen over de afdekplaten uit ons assortiment of wil je graag hulp bij het uitkiezen van de juiste afdekplaten?

Wij helpen je graag verder.

Je kan een chatgesprek starten door op de chat ballon rechts onderin je scherm te klikken. Ook zijn wij per email bereikbaar op [email protected] of telefonisch op 011 98 84 42.