Gereedschap

Professioneel gereedschap, dat werkt een stuk makkelijker

Of je nu een simpele taak uitvoert of complexer, het hebben van het juiste gereedschap is van groot belang. Niet alleen voor je veiligheid, maar ook om de klus efficiënt te kunnen uitvoeren. Bij Elektramat bieden wij professioneel gereedschap aan. Neem eens een kijkje in ons assortiment en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben. 

De voordelen van Elektramat

De voordelen van Elektramat

  • 90 dagen retourtermijn
  • Specialist in elektromaterialen
  • Gratis verzending vanaf €100,-*

Professioneel gereedschap zowel thuis als op het werk

Gereedschap is als een verlengstuk voor je handen. Zonder het juiste gereedschap is het moeilijk om goed werk te leveren. Het hebben van het juiste gereedschap maakt niet alleen je job eenvoudiger, maar ook veiliger en efficiënter. 

Het juiste gereedschap voor elke job

Bij Elektramat begrijpen we dat elke job uniek is en vraagt om specifieke gereedschappen. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld dat voldoet aan al jouw eisen en wensen. Of je nu op zoek bent naar handgereedschap, elektrisch gereedschap, meetinstrumenten, persoonlijke beschermingsmiddelen of opbergsystemen, bij Elektramat heb je een ruime keuze uit verschillende merken. 

Enkele voorbeelden:

Handgereedschap: dé basis voor elke job 

Goed handgereedschap is essentieel en vormt de basis voor elke job. Of het nu gaat om kleine reparaties, het monteren van meubels of het ophangen van schilderijen, het juiste handgereedschap is de basis voor succesvolle jobs. Onder handgereedschap vallen tangen, schroevendraaiers, messen, meetgereedschap, gereedschapsets, boren, zagen, beitels, bit- en sleutelsets, moersleutels, markers, hamers, schuren en werkverlichting.

Elektrisch gereedschap: om nog efficiënter te werken

Met elektrisch gereedschap voer je jouw werk snel en efficiënt uit. Elektrisch gereedschap maakt in tegenstelling tot handgereedschap gebruik van een externe krachtbron (zoals een batterij, compressor of stroom). Hieronder vallen bijvoorbeeld heteluchtpistolen, boormachines en schuurmachines. 

Meetinstrumenten: voor precisiewerk

Voor nauwkeurige metingen en het realiseren van perfecte resultaten zijn betrouwbare meetinstrumenten onmisbaar. Onder meetinstrumenten vallen stroomtangen, meetsnoeren, multimeters, temperatuurmeters, temperatuurprobes, leidingzoekers, lijnlasers, spanningstesters, laserafstandsmeters, rolmaten, schuifmaten, duimstokken, meetlinten, waterpassen en winkelhaken. 

Persoonlijke beschermingsmiddelen: je eigen veiligheid staat voorop bij elke klus

Het lijkt vaak als een ongemak, maar het tegendeel is waar. Met de juiste bescherming minimaliseer je het risico op verwondingen. Onder persoonlijke beschermingsmiddelen vallen handbeschermingen, gehoorbeschermingen, hoofdbeschermingen, oogbeschermingen, adembeschermingen, kniebeschermingen en veiligheidsvesten.

Opbergsystemen: zo vind je meteen alles terug

Als je bezig bent met een klus, wil je niet steeds lopen zoeken naar je materiaal. Daarom zijn opbergsystemen ontworpen zodat jij je klus georganiseerd en eenvoudig kunt uitvoeren. Er zijn verschillende soorten opbergsystemen beschikbaar zoals assortimentsdozen, gereedschapskoffers, gereedschapstassen en gereedschapskisten. 


Bovenstaande gereedschappen zijn slechts een greep uit ons assortiment. Wij hebben nog veel meer soorten gereedschappen en accessoires. 

Merken gereedschap

Ons assortiment gereedschap bestaat uit producten van gerenommeerde merken zoals Bosch, Makita, Knipex, Cimco, Kreator en nog veel meer. Al onze gereedschappen worden grondig getest op kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat wij alleen het beste aan onze klanten kunnen bieden. Dankzij ons ruime aanbod zit er altijd wel iets tussen dat perfect aansluit bij jouw specifieke job.

Ben je op zoek naar professioneel gereedschap?

Dan ben je bij Elektramat aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide selectie aan gereedschappen die je eenvoudig online kunt bestellen. Mocht je behoefte hebben aan professioneel advies, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bel ons via 011 98 84 42 of stuur een mail naar [email protected].