Vynckier

Vynckier maakt gebruik van zekeringkasten met doorzichtige deuren. De zekeringkasten van Vynckier is door u naar wens samen te stellen, met minimaal 18 modules en maximaal met 72 modules. De zekeringkasten van Vynckier zijn voorzien van de Cebec markering en zijn conform A.R.E.I. art. 248.


Vynckier zekeringkasten

Vynckier staat met de zekeringkasten garant voor degelijke kwaliteit. Zekeringkasten van Vynckier kan je naar eigen wens samenstellen. Deze zekeringkasten beschikken over vier rijen met elk 18 modules. In de zekeringkasten kunnen in totaal maximaal 72 modules worden gemonteerd. Vynckier zekeringkasten zijn geschikt voor alle opbouwinstallaties. Daarbij is de zekeringkast voorzien van IP waarde 40. Hiermee is de zekeringkast spatwaterdicht.

Stel zelf jouw Vynckier zekeringkast samen

Met behulp van de zekeringkast generator kun je jouw groepenkast naar wens samenstellen. Klik hierboven op het aantal modules dat je wenst te gebruiken onder de juiste fase. De juiste afmeting van de zekeringkast wordt automatisch voor jou gekozen.

In de generator kun je de volgende zaken uitvoeren:

  • Voeg zekeringkast onderdelen toe of verwijder ze.
  • Verplaats de zekeringkast onderdelen (kies bovenin voor “Eigen indeling”).
  • Wissel van afmeting, het aantal fasen of van merk.

Vynckier

Vynckier is overgenomen door ABB. ABB heeft vestigingen in meer dan 100 landen en in totaal werken er ongeveer 105.000 mensen.

Heb je nog vragen over Vynckier zekeringkasten? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Je kan een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 011 98 84 42.