Wifi versterker

Versterk je wifi signaal op plaatsen in huis met slecht bereik

Niets is zo vervelend als een slechte internetverbinding in huis. Daarom is het handig om een wifi repeator of wifi versterker te hebben. Dit is een apparaat dat je helpt om het bereik en de signaalsterkte van je draadloze netwerk te verbeteren. 


Wat is een wifi versterker?

Een wifi versterker is een apparaat dat wordt gebruikt om het bereik en de dekking van je wifi-netwerk uit te breiden. Het ontvangt het bestaande wifi-signaal van je router en zendt het vervolgens opnieuw uit. Hierdoor word je bereik vergroot. Een wifi versterker is onmisbaar in situaties waarin het wifi-signaal niet sterk genoeg is om bepaalde delen van je huis, kantoor of andere ruimtes te bereiken.

Sterke wifi versterkers binnen ons assortiment:

We bieden wifi versterkers aan van de twee kwaliteitsvolle merken TP-link en D-link. Afhankelijk van jouw specifieke nood raden we je graag het juiste model aan van het merk TP-link. 

Het is belangrijk om de specificaties en functies van elk model te vergelijken om te bepalen welke wifi versterker het beste bij jouw situatie past.        

Dit vinden andere klanten van onze wifi versterkers:

Wifi versterker stopcontact

Wist je dat je een wifi versterker gewoon in het stopcontact kunt steken? Dit heet een plug-in of wall-plug wifi versterker. Deze apparaten zijn compact en gemakkelijk te installeren, omdat ze rechtstreeks in een stopcontact worden gestoken.

Binnen ons assortiment hebben we verschillende soorten wifi versterkers stopcontacten. Bij het kiezen voor deze wifi versterker is het belangrijk om te letten op de snelheid, de dekking en de compatibiliteit met je bestaande wifi netwerk. Zorg er ook voor dat je de installatie volgens de instructies uitvoert, voor optimaal resultaat. 

Heeft jouw wifi signaal versterking nodig?

Wil jij een wifi versterker gebruiken? Bestel je wifi versterker eenvoudig bij Elektramat. Naast wifi versterkers, kan je bij ons ook terecht voor o.a. Mesh systeem, Access points en Adapters. Je profiteert bij ons van een snelle levering en scherpe prijzen! Vragen over onze wifi versterkers? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Gebruik de chatfunctie, stuur een mail naar [email protected] of bel ons via 011 98 84 42