Flexibele buis

Ga je elektrabuizen aanleggen, maar heb je geen buigveren om bochten te maken? Dan zijn flexibele buizen een goede oplossing voor jou. Je kan kiezen tussen een lege buis en een flexibele buis met draad. Bij Elektramat hebben we een ruim assortiment elektrabuizen, waarbij je keuze hebt uit verschillende soorten en maten. Zo vind je altijd de juiste flexibele buis voor jouw klus. 

Pagina
Pagina

Flexibele buizen gebruiken

Flexibele buizen worden steeds vaker gebruikt voor inbouwinstallaties. Het grote voordeel van flexibele buizen is dat je ze in alle richtingen kan buigen zonder dat deze kapot gaan. Ook heb je geen buigveer of speciale koppelstukken nodig. Hiermee bespaar je tijd en materiaal en dat maakt het werken hiermee erg eenvoudig. Bij Elektramat kan je kiezen tussen verschillende lengtes. Flexibele buizen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen per 10, 20 of 100 meter. Veel voorkomende diameters zijn 16 millimeter en 19 millimeter.

Pipelife flexibele buis 16mm 

Onderstaand zie je een voorbeeld van een flexibele buis met een diameter van 16 millimeter. Flexivolt is de flexibele buis die wordt gemaakt door Pipelife. Pipelife staat bekend om zijn hoogwaardige producten met goede mechanische eigenschappen. Het wordt geproduceerd met een constante grootte en heeft een hoge kwaliteit. 

Materiaal

PVC

Buitendiameter (mm)

16 millimeter

Binnendiameter (mm)

13.40 millimeter

Drukvastheid

750 Newton

Gebruikstemperatuur

-5/60°C

Buigweerstand

Flexibel

 

Flexibele buizen bestellen

Flexibele buizen bestel je eenvoudig online bij Elektramat. De flexibele buizen zijn beschikbaar in verschillende kleuren waar je uit kan kiezen. Bovendien profiteer je van een snelle levering, waardoor je snel aan de slag kan gaan. 

Heb je vragen over flexibele buizen of wil je graag hulp bij het kiezen van de juiste elektrabuizen? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zij helpen je hier graag bij. Bel naar 011 98 84 42 of mail naar [email protected]. Wil je graag met ons chatten? Klik dan op de chat ballon rechts onderin het scherm.