Rolluikschakelaar

Heb je een rolluikschakelaar voor jouw zonwering of rolluik nodig? Bij Elektramat ben je aan het juiste adres. Rolluikschakelaars zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Kijk welk type het best past bij jouw vereisten als je een rolluikschakelaar gaat kopen.


Wat is een rolluikschakelaar?

Een rolluikschakelaar wordt gebruikt om gemotoriseerde zonwering te bedienen. Er bestaan verschillende soorten rolluikschakelaars. Ze onderscheiden zich in de manier van bedienen. Dit kan zijn door middel van twee drukknoppen of een draaiknop.

Daarnaast is de meest gekozen variant een inbouw rolluikschakelaar. Heb je de mogelijkheid niet om deze schakelaar in de muur te bouwen? Dan kan je een opbouw rolluikschakelaar kopen.

Wanneer kun je een rolluikschakelaar kopen?

Ga je een huis bouwen met rolluiken, plaats je rolluiken in jouw huidige huis of ga je het schakelmateriaal in jouw huis veranderen? Dit zijn allemaal momenten waarop je een rolluikschakelaar kunt kopen.

Heb je al een rolluikschakelaar, maar wil je een andere stijl schakelmateriaal? Let er dan goed op of je alleen de afdekking dient aan te passen of ook het basiselement.

Heb je vragen over onze rolluikschakelaars? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch op 011 98 84 42 of per mail op [email protected].