Garantie en retouren

Retourperiode 
Je hebt een retourperiode van 90 dagen om zonder opgegeven reden het artikel te retourneren. Het artikel kan geretourneerd worden als het ongebruikt en onbeschadigd is.

Garantietermijn 
Op alle door ons geleverde producten geven wij standaard 12 (twaalf) maanden garantie en op EMAT groepenkast componenten en groepenkasten geven wij 120 maanden garantie. De producten die wij verkopen hebben in de meeste gevallen een langere fabrieksgarantie van 1 jaar. Gaat jouw product binnen de fabrieksgarantietermijn kapot, dan kan je bij ons de garantie claimen. Wij zullen dan de volledige garantieafhandeling voor jou uit handen nemen.

Alle betalingen van de consument worden vergoed, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. 

Retourprocedure
Ben je niet tevreden over je aangekochte artikel? Binnen België kunt u uw artikel(en) kosteloos retourneren.

Voorwaarden om goederen te mogen retourneren:

 • Dit is binnen de termijn van 90 dagen.
 • De goederen zijn compleet, ongebruikt en onbeschadigd. 

Artikelen retourneren? Volg de volgende stappen:

 1. Vul het onderstaande retourformulier in.
  • Geef aan welke artikel(en) je wilt retourneren
  • Geef de hoeveelheid van de artikel(en) aan die wilt retourneren
  • Geef de reden aan waarom je de artikel(en) wilt retourneren
 2. Je ontvangt vervolgens van ons een retournummer. Dit nummer is belangrijk, want je moet het vermelden bij je retourzending.
 3. Stuur de retourzending naar:

  Elektramat Belgium B.V.
  Tav Afd. Retouren
  Retournummer: *****
  Het Poolman 15
  7545LX  ENSCHEDE

  Let op! Zonder vermelding van het retournummer kan uw retourzending vertraging oplopen.
 4. Het bedrag van de geretourneerde artikelen zal binnen 14 dagen worden teruggestort.

Retourformulier