Telescoopladders

Een telescoopladder is een zeer praktisch hulpmiddel bij klussen op hoogte. Dit type ladder is ontworpen om compact opgeborgen te kunnen worden en eenvoudig te vervoeren, wat handig is voor mensen die regelmatig een ladder nodig hebben voor verschillende klussen. Denk hierbij aan klussen in en om het huis, schilderwerk of voor professioneel gebruik. 


Kenmerken van een telescoopladder

Het belangrijkste kenmerk van een telescoopladder is dat de ladder bestaat uit uitschuifbare delen die in elkaar kunnen schuiven wanneer de ladder niet in gebruik is. Hierdoor kan de ladder worden verlengd naar de gewenste hoogte wanneer dat nodig is en vervolgens worden ingetrokken voor gemakkelijke opslag en transport.

Telescoopladders zijn vaak gemaakt van lichtgewicht materialen zoals aluminium. Hierdoor zijn ze draagbaar en makkelijk te hanteren. Binnen ons assortiment kan je kiezen voor een rechte ladder en een trapladder. Deze zijn beschikbaar in verschillende lengtes. De langste ladder die Elektramat aanbiedt heeft een maximale hoogte van bijna 5 meter. 

Telescoopladder kopen

De ladders in ons assortiment voldoen aan specifieke veiligheidseisen, zodat jij veilig te werk kan gaan. Heb je vragen over telescoopladders? Neem dan contact op met onze specialisten. Ze zijn bereikbaar via 011 98 84 42, [email protected] en de chatfunctie.