LED lampen

Ben je op zoek naar LED lampen? LED lampen zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur, waardoor ze kostenbesparend zijn op de lange termijn. Bij Elektramat hebben we een ruim assortiment LED lampen in verschillende fittingen. 

De voordelen van Elektramat

De voordelen van Elektramat

  • 90 dagen retourtermijn
  • Specialist in elektromaterialen
  • Gratis verzending vanaf €100,-*

LED verlichting

LED verlichting is dé energiezuinige en duurzame oplossing voor diverse verlichting behoeften. Bij Elektramat begrijpen we dat efficiëntie en kwalitatieve verlichting essentieel is, of het nu gaat om thuisgebruik, in winkels, kantoren of openbare ruimtes. Met ons uitgebreide assortiment LED verlichting bieden we een oplossing voor elke situatie. 

Soorten LED lampen

Er zijn verschillende soorten LED lampen beschikbaar, afhankelijk van het type fitting en de toepassing. Binnen ons assortiment hebben we de volgende soorten LED lampen:

Het is essentieel om de juiste LED lampen fitting te kiezen om de gewenste verlichting in huis te realiseren. De E27 fitting is ideaal voor algemeen gebruik, terwijl de GU10 fitting gechikt is voor spotverlichting. Als je op zoek bent naar een compacte fitting, is de G9 fitting een goede optie. Door rekening te houden met de fitting van de LED lampen kun je de juiste keuze maken en genieten van de perfecte verlichting in jouw huis. 

Welke LED lamp heb ik nodig?

Om te bepalen welke LED lamp je nodig hebt, zijn er enkele factoren om rekening mee te houden. 

  • Fitting: Controleer eerst welke fitting je huidige lamp heeft, zoals E27 (grote fitting), E14 (kleine fitting), GU10 etc. Dit bepaalt welk type LED lamp je nodig hebt. 
  • Wattage: Bepaal hoeveel wattage je nodig hebt. LED lampen hebben vaak een lager wattage dan traditionele gloeilampen, maar produceren dezelfde hoeveelheid licht. Kies een LED lamp met de juiste wattage voor de gewenste lichtsterkte. 
  • Kleurtemperatuur: Overweeg welke kleurtemperatuur je wilt. LED lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, variërend van warm wit licht (2700K) tot koel wit licht (6000K). Warm wit licht wordt vaak gebruikt voor woonruimtes, terwijl koel wit licht beter geschikt is voor werkruimtes. 
  • Dimbaarheid: Als je de lamp wilt kunnen dimmen, zorg er dan voor dat je een dimbare LED lamp kiest en controleer of deze compatibel is met je huidige dimmer systeem. 

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een LED lamp kiezen die bij jouw situatie past. Kijk hiervoor naar de specificaties op onze website.

LED lampen kopen

LED lampen kopen? Ontdek ons ruime assortiment LED lampen van bekende merken zoals Philips, Bailey, Osram en meer. Onze LED lampen gaan lang mee en besparen energiekosten, terwijl ze ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Upgrade je verlichting met onze LED lampen en ervaar de voordelen van duurzaamheid en kwaliteit. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten via 011 98 84 42 of stuur een mail naar [email protected]