Handgereedschap

Handgereedschap is onmisbaar voor allerlei dagelijkse klussen. Denk hierbij aan timmerwerk, loodgieterswerk, elektriciteitswerk of andere soorten klussen. Het is daarom goed om het juiste handgereedschap in huis te hebben. Bij Elektramat hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten handgereedschap waar je uit kan kiezen. Ontdek hieronder welk handgereedschap je nodig hebt voor je volgende klus.  


Wat is handgereedschap?

Handgereedschap verwijst naar alle soorten gereedschappen die met de hand worden bediend. Hierbij wordt er geen motor of een andere krachtbron gebruikt. Denk hierbij aan schroevendraaiers, hamers, beitels, tangen, zagen, maar ook andere soorten handgereedschappen zoals meetgereedschap en soldeergereedschap.

Professioneel handgereedschap

Professioneel handgereedschap verwijst naar hoogwaardige gereedschappen die gebruikt worden voor verschillende vakgebieden. Dit gereedschap is ontworpen om duurzaam, betrouwbaar en efficiënt te zijn. Meestal is het gemaakt van duurzame materialen, zoals gehard staal. Ook is het ontworpen om langer mee te gaan en bestand te zijn tegen zware belastingen. Het kan een breed scala aan gereedschappen omvatten, zoals hamers, tangen, schroevendraaiers, sleutels, zagen, meetinstrumenten en nog veel meer. 

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van professioneel gereedschap:

  • Duurzaamheid: Is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. 
  • Betrouwbaarheid: Is ontworpen om betrouwbaar en consistent te presteren. Hierdoor wordt de efficiëntie en kwaliteit van het merk verbeterd.  
  • Functionaliteit: Vaak is het voorzien van ergonomische handgrepen, speciale functies en aanpassingen om het werk gemakkelijker en comfortabeler te maken. 
  • Veiligheid: Vaak wordt het geleverd met extra veiligheidsvoorzieningen, zoals een bescherming. 

Merken binnen ons assortiment

Tegenwoordig zijn er verschillende merken die handgereedschap aanbieden. In ons assortiment vind je handgereedschap van de beste merken:

  • Knipex
  • Wiha
  • Wera
  • Bahco
  • Cimco

Deze merken en méér vind je in ons assortiment.

Handgereedschap kopen

Handgereedschap kopen? Handgereedschap kan je eenvoudig online bestellen op onze website. Je kan ook kiezen voor gereedschapsets. Bij ons profiteer je van diverse voordelen. Wij zorgen voor een snelle levering, zodat je jouw handgereedschap snel in huis hebt. Daarnaast zijn onze prijzen altijd scherp geprijsd. 

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om te bepalen welke soort handgereedschap en/of het merk het beste bij jouw past. Daarom staan onze deskundige medewerkers klaar om jou van advies te voorzien. Je kunt ze telefonisch bereiken via 011 98 84 42. Mailen kan ook naar [email protected] of gebruik onze live chat.