Schakelmateriaal configuratoren

Schakelmateriaal keuzehulp

Schakelmateriaal keuzehulp

Door middel van de schakelmateriaal configurator kun je allerlei schakelmaterialen selecteren en bestellen. Hier zijn meerdere stopcontacten, schakelaars, dimmers, multimedia, overige materialen en afdekraampjes te kiezen. Daarnaast kun je per schakelmateriaal uit verschillende merken en kleuren kiezen. Bij de informatie iconen is per onderdeel meer uitleg te vinden. Hierdoor weet je waarvoor het schakelmateriaal dient en waar het geschikt voor is.

Klik op 'Ga naar keuzehulp' en selecteer de schakelmaterialen die je nodig hebt. Doorloop daarna de vervolgstappen.

Ga naar keuzehulp

Opbouw schakelmateriaal voor buiten keuzehulp

Opbouw schakelmateriaal voor buiten keuzehulp

Door middel van de opbouw schakelmateriaal voor buiten configurator kun je allerlei opbouw schakelmateriaal voor buiten selecteren en bestellen. Schakelmateriaal voor buiten moet minimaal een klasse van IP44 hebben. Opbouw buiten schakelmateriaal voldoen aan de juiste veiligheidsregels en voorschriften. Bij de informatie iconen is per onderdeel meer uitleg te vinden. Hierdoor weet je waarvoor het opbouw buiten schakelmateriaal dient.

Klik op 'Ga naar keuzehulp' en selecteer de opbouw schakelmaterialen voor buiten die je nodig hebt. Doorloop daarna de vervolgstappen.

Ga naar keuzehulp