Niko

Heb Niko schakelmateriaal nodig? Bij Elektramat kan je Niko schakelmateriaal kopen. Door het grote assortiment vind je altijd iets wat bij je past.

We bieden je Niko afdekplaten, schakelaars, stopcontacten, dimmers en veel meer. Selecteer hieronder een categorie en je kan direct beginnen met samenstellen.


Niko schakelmateriaal: kwalitatief en duurzaam

Niko is al meer dan 100 jaar actief op de Belgische markt. Ze zijn begonnen met het ontwikkelen van veilige aansluitingen en schakelaars. In de loop der jaren zijn daar steeds modernere elektrische installaties bijgekomen.

Inmiddels zijn ze de grootste speler op de Belgische markt. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. En met hun meer dan 100 jaar ervaring hebben ze een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van design, innovatie en betrouwbaarheid.

Niko schakelmateriaal kopen

Ga je Niko schakelmateriaal kopen? Dan ben je bij Elektramat aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit verschillende series Niko schakelmateriaal. Zo kan je het schakelmateriaal kiezen wat het beste bij jouw interieur past.

Naast de verschillende series heb je de keuze uit verschillende kleuren. Tegenwoordig is veel schakelmateriaal niet alleen maar verkrijgbaar in de kleur wit. Ook Niko schakelmateriaal gaat mee met deze trend.

Niko afdekplaten

Om het geheel netjes af te werken gebruik je Niko afdekplaten. Je kan ervoor kiezen om het afdekplaatje in dezelfde kleur als het stopcontact of de schakelaar te gebruiken. Maar je kan Niko afdekplaten ook in een andere kleur gebruiken. Op deze manier kan je veel combinaties creëren.

Wil je na verloop van tijd toch een andere kleur schakelmateriaal? Dan is dit heel eenvoudig aan te passen. Het enige wat je hoeft te doen is de afwerking van het Niko schakelmateriaal te verwisselen voor een andere kleur afwerking.

Heb je nog vragen over Niko schakelmateriaal? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

  • Telefoonnumer: 011 98 84 42
  • Email: [email protected]
  • Of start een chatgesprek rechts onderin