Legrand

Legrand schakelmateriaal is één van de merken die je bij Elektramat in het assortiment vindt. Het schakelmateriaal van Legrand is onderverdeeld in verschillende series. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende kleuren. Selecteer hieronder een serie van Legrand schakelmateriaal en kies vervolgens de onderdelen die je nodig hebt.

Selecteer een categorie


Legrand schakelmateriaal Mosaic

Legrand Mosaic is de iconische serie van Legrand schakelmateriaal. De lijn is intussen vernieuwd om te blijven inspelen op de huidige trends. De kwalitatieve kenmerken die aan de basis liggen van deze schakelmateriaal serie zijn behouden. Het is compatible met bestaande systemen. Het heeft een formaat van 45x45 millimeter en heeft een helder witte kleur. Naast deze helder witte kleur is het Legrand Mosaic schakelmateriaal ook verkrijgbaar in 2 andere basis afwerkingen: aluminium en mat zwart.

Welk Legrand schakelmateriaal past het best bij jouw situatie?

Legrand schakelmateriaal biedt je de mogelijkheid om dit volledig af te stemmen op:

  • Je budget
  • Je voorkeuren op het gebied van design
  • De gewenste functionaliteit

Welke serie van Legrand schakelmateriaal het beste bij jouw situatie past hangt af van een aantal factoren. Bekijk eerst in wat voor soort ruimte je het schakelmateriaal gaat plaatsen. In een vochtige ruimte moet het bijvoorbeeld voldoen aan bepaalde eisen. Daarna is het vooral een kwestie van smaak. Wat voor soort vormen wil je gaan gebruiken? En welke kleur komt het best tot zijn recht? Je kan kiezen voor een kleur die feilloos aansluit op de rest van het interieur. Of denk eens out of the box en ga voor een contrasterende kleur.

Het bedrijf achter Legrand schakelmateriaal

Legrand schakelmateriaal is onderdeel van de Legrand Group. Zij opereren wereldwijd en zijn specialist op het gebied van elektrische en digitale infrastructuur in een gebouw. Ze richten zich zowel op de residentiële als tertiaire en industriële sector. Hun missie is om het installatie- en gebruiksgemak te verhogen voor de eindgebruikers, maar ook voor bijvoorbeeld installateurs en logistieke partners. Naast innovatie streven ze ook maatschappelijk verantwoord ondernemen na.

Wil je hulp bij het uitzoeken van Legrand schakelmateriaal? 

Neem gerust contact met ons op. Je kan een chat gesprek starten door op de chat ballon rechts onderin te klikken. Wij zijn ook telefonisch of per mail te bereiken. Op 011 98 84 42 en [email protected].