Blindplaat

Heb je een blindplaat nodig die perfect aansluit bij de rest van jouw schakelmateriaal? Je vindt deze bij ons in het assortiment.

Zoek je bijvoorbeeld een blindplaat met kabeldoorvoer? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze blindplaten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.


Wat is een blindplaat?

Als je een elektrische aansluiting hebt die je (nog) niet gebruikt, dan kan je deze afdekken door middel van een blindplaat.

Dit biedt jou de mogelijkheid om eenvoudig uit te breiden met een extra stopcontact of schakelaar. Op het moment dat je deze aansluiting nodig hebt, vervang je de blindplaat simpelweg door een stopcontact of schakelaar.

Andersom is dit ook mogelijk. Gebruik je een stopcontact of schakelaar niet meer? Dan kun je hem vervangen voor een blindplaat. Je hebt dan geen draden uit de muur steken. Je kunt er later nog voor kiezen om de muur weer netjes dicht te maken.

Blindplaten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hierdoor kan je de blindplaat laten aansluiten bij de rest van jouw schakelmateriaal. Het geheel ziet er dan netjes afgewerkt uit.

Blindplaat met kabeldoorvoer

Er bestaat ook een blindplaat met kabeldoorvoer. Dit type blindplaat wordt gebruikt om een tv-aansluiting netjes weg te werken. Onderaan de blindplaat bevindt zich een kabeluitgang. Dit zorgt ervoor dat de kabelaansluiting niet wordt uitgetrokken.

Wil je meer informatie over onze blindplaten? Wij helpen je graag verder! Contacteer ons via: