Bit- en sleutelsets

Bit- en sleutelsets mogen niet ontbreken in de werkkoffer van zowel professionals als klussers. Deze sets bestaan uit een verscheidenheid aan bits en sleutels die gebruikt kunnen worden voor het vastdraaien of losdraaien van verschillende schroeven en bouten. Bij Elektramat hebben we een uitgebreid assortiment, met keuze uit verschillende merken.


Ons assortiment bit- en sleutelsets

Binnen ons assortiment hebben we de volgende soorten bits en sleutelsets verkrijgbaar.

  • Inbus- en torxsleutel: Een inbussleutel wordt gebruikt om inbus schroeven of bouten aan te draaien of los te draaien. Het heeft een zeshoekige dwarsdoorsnede. Een torx sleutel wordt gebruikt om torx-schroeven aan te draaien of los te draaien. Het heeft een sterpatroon met zes of meer punten. Binnen ons assortiment hebben we ook een inbussleutelset en torx sleutelsets. 
  • Schroefbit: Een schroefbit is een verwisselbaar gereedschap dat wordt gebruikt in combinatie met een schroevendraaier, boormachine of ander elektrisch gereedschap om schroeven aan te draaien of los te draaien. Schroefbits zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, afhankelijk van het type schroefkop waarvoor ze nodig zijn. 
  • Bitset: Een bitset is een set van verschillende soorten bits, zoals een platte kop, kruiskop, torx, zeskant en nog veel meer. Een bitset zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent op allerlei schroef klussen en dat je snel en efficiënt kunt werken. 
  • Verstelbare moersleutel: Een verstelbare moersleutel heeft een verstelbare bek die kan worden aangepast aan de gewenste maat moeren en bouten om vast te draaien en los te draaien. Verstelbare moersleutels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen. 

Merken in ons assortiment

Er zijn verschillende merken bit- en sleutelsets. Binnen ons assortiment hebben we ook verschillende merken waar je uit kan kiezen. Enkele bekende merken zijn: 

  • Kreator
  • HBM
  • Wekador
  • Cimco
  • Makita

Wil je bit- en sleutelsets bestellen voor jouw klussen?

Ontdek de ultieme veelzijdigheid en gemak met onze hoogwaardige bit- en sleutelsets. Of je nu een ervaren klusser bent of gewoon wat basisgereedschap nodig hebt, onze bit- en sleutelsets zijn ideaal voor allerlei soorten schroef- en boutklussen.

Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via: 011 98 84 42, stuur een mail naar [email protected] of maak gebruik van ons chatbot. Zij helpen je graag Verder!