Tape

Ben je op zoek naar tape voor het bevestigen van een kabelgoot of om bedrading te isoleren? Bij Elektramat vind je diverse soorten tape van bekende merken, waaronder HPX. We bieden tape aan in verschillende breedtes, diktes, lengtes en kleuren voor diverse toepassingen. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Kies hieronder het tape dat geschikt is voor jouw installatiewerkzaamheden. 


Tape voor elke klus

Binnen ons assortiment kun je kiezen uit verschillende soorten tapes voor elke klus. We zetten een aantal populaire tapes voor je op een rij:

  • Duct tape is een bekend soort tape. Duct tape is een veelzijdige en sterke soort tape. Het staat bekend om zijn waterbestendigheid en kleefkracht. Het wordt gebruikt voor algemene reparaties, bundelen van objecten en tijdelijke bevestigingen. Binnen ons assortiment hebben we duct tape in de volgende kleuren: grijs, zilver, wit, rood, groen, geel, donkerblauw en lichtblauw. 
  • Isolatietape is een soort tape dat speciaal is ontworpen voor het isoleren en beschermen van elektrische bedrading en verbindingen. Het wordt gebruikt voor elektrische isolatie, reparaties aan bedrading en waterdichte afdichtingen. Isoaltietape is beschikbaar in de volgende kleuren: zwart, blauw, bruin, geel/groen, grijs, rood, wit en transparant.  
  • Afplaktape wordt ook wel schilderstape genoemd. Hiermee wordt de functie van het tape snel duidelijk. Het is geschikt om ramen of kozijnen mee af te plakken tijdens schilderklussen. Afplaktape is een licht plakband met een lage kleefkracht, waardoor het gemakkelijk verwijderd kan worden zonder resten achter te laten. Afplaktape is crèmekleuring en wordt geleverd in rollen van 50 meter met de volgende breedtes: 19 mm, 25 mm, 38 mm en 50 mm.
  • Dubbelzijdige tape is een soort tape waarbij aan beide zijden een kleefstof is aangebracht. Hierdoor is het mogelijk om twee oppervlakken aan elkaar te bevestigen zonder dat de tape zichtbaar is. Het wordt vaak gebruikt voor het bevestigen van voorwerpen, montage van materialen en voor tijdelijke bevestigingen. 

Naast bovenstaande soorten tapes kun je bij ons ook terecht voor maskingtape, aluminium tape, griptape en afzetlint. 

Merken tape in ons assortiment

Een groot voordeel van tape binnen ons assortiment, is dat we verschillende tapes hebben van de beste en meest populaire merken. Zo is HPX een van de bekendste merken op het gebied van tape. Daarnaast hebben we nog meer populaire merken zoals Cellpack, Scapa, Stokvis en nog veel meer. 

Tape kopen bij Elektramat

Heb je een keuze kunnen maken tussen alle verschillende tapes in ons assortiment? Bestel deze dan eenvoudig via onze webshop en profiteer van een snelle levering en een scherpe prijs!

Twijfel je welke type tape het beste geschikt is voor jouw klus? Bel dan gerust naar 011 98 84 42, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze live chat.