Bonfix kraanverlengstuk 1/2" x 20mm (86060)

TOEPASSING

BONFIX draadfittingen, neusstukken en kraanverlengstukken zijn ontwikkeld om toegepast te worden in
waterleidinginstallaties, persluchtinstallaties en CV-installaties. De fittingen zijn geschikt om toestellen, appendages en koppelingen met elkaar te verbinden. De lokale voorschriften voor de diverse toepassingsgebieden dienen in acht te worden genomen. Andere toepassingsmogelijkheden zijn uitsluitend toegestaan, afhankelijk van druk, temperatuur en medium, na schriftelijke toestemming van BONFIX B.V.

TECHNISCHE GEGEVENS

De BONFIX draadfittingen van standaard messing worden vervaardigd van het beste messing. De rechte fittingen van CW614N (CuZn39Pb3) en de persdelen van CW617N (CuZn4OPb2). Weggewerkte, in de grond gelegde verbindingen of verbindingen welke zich in een voor messing agressief milieu bevinden, dienen afdoende te worden beschermd.

INSTALLATIEVOORSCHRIFTEN

Schroefdraad eerst ontdoen van verontreinigingen. De schroefdraden vervolgens (met de draad mee) omwikkelen met hennep, kit of teflon PTFE afdichtingstape. Schroefdraden in elkaar draaien. Hennep is alleen toepasbaar voor CV-installaties.

KWALITEITSKEURMERK

De BONFIX draadfittingen, neusstukken en kraanverlengstukken hebben géén kwaliteitskeurmerk. De kraanverlengstukken worden geproduceerd conform DIN 3523.