Wavin Wadal centrisch inzetverloopstuk uitwendig-inwendig lijm 40x32mm - grijs (3104204030)

Wil je een overgang maken van een kleinere PVC-afvoerbuis naar een grotere PVC-rioolbuis? Dit is mogelijk met behulp van dit centrische inzetverloopstuk. Het is belangrijk om alleen over te gaan naar een grotere diameter rioleringsbuis, omdat het risico op verstopping aanzienlijk toeneemt wanneer je overstapt naar een kleinere PVC-afvoerbuis. Er moet dus altijd sprake zijn van een vergroting van de diameter in de richting van de afvoerstroom.

De PVC-verloopring is centrisch van vorm. Aan de kleinere zijde van de verloopring bevindt zich een mof met een inwendige lijmverbinding, waarin een PVC-afvoerbuis past.

Aan de zijde van de grotere PVC-afvoerbuis heeft de verloopring een spie met een uitwendig lijmuiteinde, dat past in de mof van een hulpstuk voor de PVC-afvoer. Door het spie-uiteinde in de lijmmof te plaatsen, kun je vervolgens aan de andere zijde van de mof de PVC-afvoerbuis bevestigen.

Belangrijk om de te lijmen delen vooraf zorgvuldig te reinigen met de juiste cleaner en vervolgens met een hoogwaardige geschikte PVC lijm te verlijmen. Tip: zie hiervoor onze "Maak product compleet".