E27 LED lamp

E27 LED lampen zijn veel gebruikte soorten lampen. Ze zijn populair als vervanging voor traditionele gloeilampen en halogeenlampen vanwege hun lagere energieverbruik en langere levensduur. Wij bieden diverse soorten LED lampen met E27 fitting van bekende merken zoals Philips, Bailey en Kanlux.


E27 fitting

Een E27 fitting is een veelvoorkomend type fitting voor lampen. De term “E27” geeft aan om welke fitting het gaat. E27 is de grotere variant van de E14 fitting. De letter “E” staat voor Edison, de uitvinder van de schroeffitting. Het getal “27” verwijst naar de diameter in millimeters. In dit geval is dat dus 27mm. 

E27 LED lampen zijn populair omdat ze energiezuinig, langdurig en verkrijgbaar zijn in verschillende vormen, maten en kleurtemperaturen. Ze worden veel gebruikt in huishoudens zoals in de woonkamer, slaapkamer en in de hal.

Voordelen van E27 LED lampen

We zetten graag de voordelen van E27 LED lampen voor je op een rij: 

  • Energiezuinigheid: E27 LED lampen verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele gloei- of halogeenlampen. 
  • Langere levensduur: E27 LED lampen hebben een langere levensduur. Dat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden.
  • Verschillende lichttemperaturen: E27 LED lampen zijn beschikbaar in diverse lichttemperaturen. 
  • Dimbaar: Veel E27 LED lampen zijn dimbaar, waardoor je helderheid van licht kan aanpassen aan je voorkeur en behoeften.

Dimbare E27 LED lamp

Binnen ons assortiment hebben we dimbare E27 LED lampen. Dimbare LED lampen hebben de volgende voordelen:

  • Flexibiliteit en sfeercreatie.
  • Ze verbruiken minder energie.
  • Geven minder warmte af en gaan daardoor langer mee.

Bij de LED lampen in ons assortiment wordt aangegeven in de producttitel en/of productbeschrijving of het dimbaar is of niet. Bij de dimbare E27 LED lampen is het belangrijk om de juiste dimmer te gebruiken. Ook hiervoor hebben we een ruim assortiment. 

E27 LED lamp kopen

Bestel E27 LED lampen eenvoudig online bij Elektramat. Wij bieden naast onze scherpe prijzen ook een snelle levering, zodat jij je lampen snel kan vervangen. 

Vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag al je vragen. Ze zijn bereikbaar via 011 98 84 42, [email protected] en onze live chat.