Striptang

Een striptang is een handgereedschap dat wordt gebruikt voor het verwijderen van de isolatie van elektrische draden. In ons assortiment vind je verschillende kabelstriptangen van bekende merken. Ben je op zoek naar een Knipex of Weicon striptang? Dan zit je bij ons goed. Bij ons profiteer je van scherpe prijzen en snelle levering. 

Filteren
Sorteer op
24

Wat is een kabelstriptang?

Een kabelstriptang is een specifiek type striptang dat wordt gebruikt voor het strippen van de isolatie van elektrische kabels. Deze tangen zijn ontworpen om te werken met verschillende soorten kabels. Vaak zijn ze voorzien van extra functies, zoals een ingebouwde snijder voor het afknippen van de kabel en een krimptang voor het bevestigen van connectoren. 

Automatische kabelstriptang of handmatig instellen?

Als je niet vaak een draad moet strippen, dan heb je meestal voldoende aan een handmatig in te stellen kabelstriptang. Door middel van een stelschroef kan deze ingesteld worden op de diameter van de kabel. Mocht je wel vaak draden moeten strippen, is een automatische kabelstriptang meer geschikt. Een automatische kabelstriptang past zich automatisch aan, aan de diameter van de kabel en vereist meestal minder handmatige aanpassingen. Hierdoor gaat het een stuk sneller, waardoor je tijd bespaart. 

Bekende merken in ons assortiment

In ons uitgebreide assortiment kan je kiezen uit striptangen van verschillende merken. Enkele populaire merken in ons assortiment worden hieronder toegelicht:

Weicon striptang

De Weicon striptang is een specifiek type striptang dat wordt geproduceerd door Weicon. Ze ontwikkelen en produceren een uitgebreid assortiment aan strip gereedschap. Denk hierbij aan kabelmessen, kabelstriptangen, ontmantel gereedschap en multicuntioneel gereedschap. De Weicon striptang staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en precisie. 

Elke letter van de naam Weicon staat voor één of meerdere kenmerken.

  • W: wereldwijd en garantie (warranty)
  • E: experts, medewerkers (employees) en milieubewustzijn (environmental awareness)
  • I: innovatief en integriteit
  • C: maatschappelijk verantwoord ondernemen (corporate responsibility) en klanttevredenheid (customer satisfaction)
  • O: online
  • N: opleiden (nurture) en behoeftes (need)

Knipex striptang

De Knipex striptang is een specifiek type striptang geproduceerd door Knipex. Knipex staat bekend om zijn hoogwaardige handgereedschappen. De striptangen van Knipex zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen, variërend in functies en specificaties om aan verschillende behoeften en toepassingen te voldoen. Ze zijn vaak voorzien van ergonomisch gevormde handgrepen voor comfortabel gebruik. Knipex staat bekend om zijn focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. 

Striptang kopen bij Elektramat

Op zoek naar een striptang? Bij Elektramat profiteer je van vele voordelen. Wij beschikken over een deskundige klantenservice die graag al je vragen beantwoordt. Daarnaast profiteer je bij ons van scherpe prijzen en snelle levering op producten. Plaats je een bestelling boven de €100,-? Dan wordt deze ook nog eens gratis verzonden.  

  • Scherp geprijsd
  • Snel geleverd
  • Deskundig advies

Wil je toch liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ze zijn bereikbaar via 011 98 84 42, [email protected] en onze livechat.

loader
Bezig met laden...