VMVL kabel

Een VMVL kabel is een flexibel aansluitsnoer dat geschikt is voor de aansluiting van onder andere wasmachines, vaatwassers en droogautomaten. De flexibiliteit van het aansluitsnoer maakt de installatie een stuk eenvoudiger. Binnen ons assortiment kan je kiezen uit verschillende soorten VMVL kabels. Naast VMVL kabels bieden we ook VOB draden aan voor elektrische installaties. 


Toepassingen en specificaties van VMVL kabels

VMVL kabels worden gebruikt voor het aansluiten van lichte huishoudelijke apparatuur in gewone droge (niet vochtige) ruimtes. De kabel is soepel en heeft een duurzame mantel. De kabel is niet geschikt voor ruimtes met hoge omgevingstemperatuur.

De geleider van de VMVL kabel bestaat uit buigzaam elektrolytisch koper. De isolatie en buitenmantel zijn gemaakt van PVC en de aders zijn samengeslagen. De minimale gebruikstemperatuur van deze kabel is +5°C en de maximale temperatuur is +50°C. 

De VMVL kabels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het heeft 2 of 3 aders en wordt geleverd in lengtes van 100 meter. Alle VMVL kabels in ons assortiment zijn voorzien van KEMA-KEUR. 

VMVL kabel kopen bij Elektramat

VMVL kabels bestel je eenvoudig online op onze website. Wanneer je bij Elektramat je VMVL kabel koopt profiteer je van de volgende voordelen:

  • Kabels voorzien van keurmerk
  • Hoge kwaliteit materiaal
  • Scherp geprijsd
  • Snelle levering

Heb je nog vragen omtrent VMVL kabels? Of wil je graag advies bij het kiezen van de juiste kabel? Neem dan contact met ons op via 011 98 84 42 of [email protected]