Flexibele buis met draad

Flexibele buis met draad is een product wat je kosten en moeite bespaart. Het monteren van buizen en het trekken van draden kan soms een tijdrovende klus zijn. Door te kiezen voor flexibele buis met draad kies je voor snelheid en gemak. Bij Elektramat hebben we Snelflex en Greenflex buizen met draad. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, waaronder met luidsprekerkabel, VOB draad, UTP kabel en meer. 

Pagina
Pagina

Voorbedrade buizen

Bij een lege flexibele buis zal je zelf draden er doorheen moeten trekken. Doe je dat niet liever zelf? Dan kan je het beste kiezen voor een voorbedrade buis. Deze buizen zijn al voorzien van draad en kabels, waardoor je ze makkelijker en sneller kan aanleggen. Je hebt onder andere keuze uit voorbedrade buizen met:

Flexibele buis met trekdraad

Mocht je wel zelf draden door een buis willen trekken, dan is een flexibele buis met trekdraad ideaal. Dankzij de trekdraad kan je het gewenste aantal draden in één keer door de gehele buis trekken. Zoek je een alternatief voor een flexibele buis die je buiten kan gebruiken? Kies dan voor een wachtbuis. Deze buizen zijn ook voorzien van trekdraad.

Flexibele buis met draad kopen

Heb je een flexibele buis met draad nodig, maar weet je niet zeker welke de beste optie is? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste producten. We zijn bereikbaar via 011 98 84 42, [email protected] en de chatfunctie rechts onderin.