Bonfix t-koppeling pressfitting roodkoper m-profiel 15mm (402005)

De roodkoperen pressfittingen zijn koppelingen van hoge kwaliteit voor pressverbindingen in koperen leidinginstallaties. Samen met de BONFIX pressfittingen, het M-profiel van de BONFIX klembekken en de koperen buizen conform DIN EN 1057 norm, vormen zij het BONFIX presssysteem. De roodkoperen pressfittingen voor watertoepassingen werden in overeenstemming met het DVGW-Werkblad W 534 getest en dragen het DVGW- en KIWA keurmerk. De roodkoperen pressfittingen voor gastoepassingen werden in overeenstemming met de DVGW- en GASTEC QA-keuringseisen ontwikkeld en getest. Deze fittingen dragen het DVGW- en GASTEC QA-keurmerk en zijn geel gemarkeerd.

De roodkoperen pressfittingen zijn – hun structurele vorm, de grondstof en het oppervlak – vervaardigd naar de DIN EN 1254-1 norm, ”Koper en koperlegeringen ; koppelingen ; deel 1 : Capillair gesoldeerde koppelingen voor koperen buizen (zachte en harde soldering)”.

Roodkoperen pressfittingen worden met zeer hoge precisie geproduceerd. Zij hebben dezelfde fabricage toleranties als de BONFIX knelfittingen, die hun kwaliteit sinds lange tijd in de praktijk hebben bewezen.

Het hoge kwaliteitsniveau van de roodkoperen pressfittingen wordt door de voortdurende controles tijdens het productieproces, evenals door de externe controles door objectieve controle-organismen verzekerd. De toekenning van het DVGW, KIWA en GASTEC QA-keurmerk bevestigt dit.

Elk van de roodkoperen pressfittingen draagt onze duurzame merknaam BONFIX (naar gelang de afmeting van de koppeling), de nominale diameter en het DVGW, KIWA en/of GASTEC QA symbool. Hierdoor is een éénduidige productidentificatie, zelfs na jarenlange ingebruikname, verzekerd.